Tahdotko Voida Paremmin Jo Tänään? Lataa Ilmainen 4 -Kohdan Pikaopas Vaikka Heti!

Tietoa Minusta

Heippa, Olen Tanja Ukkonen, ravintoasiantuntija joka antaa ihmisille työkalut, tiedon ja tuen joita he tarvitsevat muuttaakseen suhteensa ruokaan.

En todellakaan ollut mikään terveyden esikuva nuorempana - enemmänkin sen vastakohta. Kasvoin ylipainoisten vanhempien lapsena, syöden pikaruokia, eineksiä ja sokeria. En tuolloin edes osannut ajatella, että se olisi ollut jotenkin huono asia.

Tiesin kuitenkin jo nuorena, että halusin taistella sairauksia vastaan. Olin menettänyt muutaman sukulaisen jo nuorella iällä sydänsairauksiin ja diabetekseen. Tämän takia päätin selvittää, miten noita sairauksia voisi ehkäistä.

Tämä tie vei minut biologiaa opiskelemaan, ja olin töissä 6 vuotta analyyttisenä kemistina. Tänä aikana opin paljon mullistavista keksinnöistä ihmisen biologian alalla, ja aloin huomata että monet pelkäämäni sairaudet olivat pitkälti elämäntapojen ja ruokailutottumuksien aiheuttamia. Niitä piti ehkäistä, ei vain etsiä parannuskeinoja.

Samoihin aikoihin omat huonot elämäntapani alkoivat vaikuttaa. Lääkäriltä kuulin että omat veriarvoni olivat aika heikot ikäisekseni.  Jos en korjaisi suuntaa, edessäni häämöttäisi sydänsairauksia ja monia muita vakavia ongelmia.

Pelästyin kovasti ja aloin lukea kaiken näistä aiheista mitä käsiini sain. Lopulta tulin päätökseen, että palaisin koulun penkille näitä asioita opiskelemaan.

Kun lopulta pääsin kaiken hölynpölyn lävitse, sain korjattua veriarvoni, pudotettua painoani ja nostettua energian määrääni korkeammalle kuin koskaan ennen.

Lisäksi opin, että pystyin auttamaan muita saavuttamaan saman...

Viimeisen 6 vuoden ajan olen auttanut yli sataa asiakasta löytämään oman toimivan ruokailutavan.

Yksi lempiasioistani on saada ihminen näkemään uuden perspektiivin ruokailun suhteen. Autan heitä näkemään asian uudesta kulmasta, ja pääsemään vanhojen uskomustensa ylitse.

Kaikki asiakkuussuhteet alkavat yksilöidyllä suunnitelmalla, joka on luotu juuri heidän tarpeisiinsa.

Aloitan kysymällä kysymyksiä heidän nykytilanteestaan. Kuinka usein he syövät ulkona? Kuinka usein he käyvät ruokakaupassa? Syövätkö he jonkun kanssa vai yksin? Näiden avulla pystyn päättelemään, mitkä ovat kyseisen henkilön suurimmat ongelmat.

Tämän jälkeen laadin suunnitelman. Sen saatuaan pidämme yhteyttää viikottain, jolloin vastailen kysymyksiin, annan tukea ja neuvon uusia ideoita.

Annan asiakkailleni itseluottamusta ruoan suhteen, jotta he voivat lakata murehtimasta siitä.

Kun tiedät miten syödä, ja mikä tapa sopii juuri sinun vartalollesi, muutttu elämäsi täysin. Näen sen yhä uudestaan ja uudestaan asiakkaillani, mutta siltikin niin monen ihmisen dieetit ja ruokavaliot menevät ympärillä pieleen ja heitä johdetaan harhaan.

Tämä tekee minut niin vihaiseksi!

Vika ei ole heissä, vaan heidän saamissaan ohjeissa!

Näen niin monien ihmisten menevän harhaan, fiksujen ja koulutettujen ihmistenkin. Tavoitteenani on näyttää heille oikeat konstit, jotka auttavat heitä löytämään oman tapansa joka oikeasti toimii.

Tämä on minun tarkoitukseni, ja otan mieleläni sinut osaksi sitä!

omakuvani

Asiakkaat


Olen avustanut jo satoja asiakkaita, joista suurin osa on rakastunut saamaansa hoitoa ja palvelua. Täältä voit lukea joitakin kommentteja, joita he ovat minulle lähettäneet.


Palvelut


Saa Henkilökohtaista Opastusta

Haluaisitko henkilökohtaista opastusta ja neuvoja? Opi kuinka käytämme suunniteltua ateriarytmiä, metabolista testausta ja yksilöllista tarpeiden kartoitusta auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi


Ennen kuin tapasin Tanjan veriarvoni olivat aivan kuralla. Tanja loi minulle ruokamallin ja auttoi minua muuttamaan elämäni. Kolme kuukautta myöhemmin painoin 6 kiloa vähemmän ja mikä parasta, veriarvoni olivat takaisin normaaleissaarvoissa!

Toni
11 Kiloa Kevyempi