Tahdotko Voida Paremmin Jo Tänään? Lataa Ilmainen 4 -Kohdan Pikaopas Vaikka Heti!

Palvelumme

Kaikki alkaa ILMAISELLA ensitapaamisella

Tällä tapaamisella on kaksi päätavoitetta:

 1.  Se antaa minulle mahdollisuuden jakaa sinulle heti hyvää tietoa, jota voit hyödyntää välittömästi. Ehkä minun ei pitäisi sitä sanoa tässä ääneen, mutta monet asiakkaista ovat saaneet jo tällä ensimmäisellä tapaamisella tietoa ja ideoita, jotka ovat muuttaneet heidän suhtautumisensa ruokaan välittömästi.
 2. Tapaaminen antaa sinulle selvän kuvan, millaista työskentely kanssani oikein on. Tämä on useimmille ensimmäinen kerta, kun he tapaavat ravitsemusneuvojaa. On tärkeää että näet ja ymmärrät miten toimin, ja millaista työskentely kanssani oikein on.

Ota Yhteyttä ja varaa ILMAINEN ensitapaamisesi jo tänään!

Jos päätät jatkaa yhteistyötä ensitapaamisen jälkeenkin, luomme sinulle oman kustomoidun suunnitelman.

Lisäksi saatamme tehdä:

 • Metabolisen kulutuksen testin: Selvitämme tarkalleen kuinka monta kaloria kulutat päivässä. Tämän tiedon avulla voimme laatia sinulle suunnitelman, jonka avulla saat juuri oikein määrän ruokaa tarpeidesi mukaisesti.
 • Kehonkoostumusmittaus: Mittaamme painosi, rasvanprosenttisi, lihasmassasi sekä rasvan jakautumisen kehossasi. Näin saamme selville lähtötasosi ja tulevat realistiset lähiajan tavoitteesi, jotka motivoivat sinua.
 • Elämänarvio: Tutkimme myöskin muuta elämääsi, ja arvioimme miten se vaikuttaa tavoitteidesi onnistumiseen,. Tämä auttaa minua luomaan sinun elämäntilanteesi paremmin sopivan suunnitelman.
 • Henkilökohtainen suunnitelma: Näiden vaiheiden jälkeen pystyn yleensä luomaan sinulle oman, henkilökohtaisen suunnitelman. Se valmistuu noin 2 päivässä alkuanalyysin jälkeen.
 • Seurantatapaamiset: Laajimmalla ohjelmallani, tapaamme viikoittain 30 minuutin ajan joko puhelimitse tai kasvokkain, jolloin katsomme miten olet edistynyt. Tällöin pystyn myöskin hiomaan suunnitelmaa mahdollisten ongelmien ilmetessä,

Henkilökohtainen valmennus sopii hyvin jos:

 • Tunnet olosi sekaiseksi kaikesta liikkeellä olevasta informaatiosta.
 • Olet väsynyt tuntemaan olosi epämukavaksi kehossasi.
 • Haluat lopettaa "dieettauksen", ja saada positiivisen suhteen ruokaan elämässäsi.
 • Haluat ymmärtää miltä tuntuu tuntua hyvältä.
 • Olet valmis kokeilemaan jotain uutta ja pysymään siinä.
 • Haluat löytää tasapainon sen välillä mitä haluat keholtasi ja muun elämän kanssa.

Ota Yhteyttä ja varaa ILMAINEN ensitapaamisesi jo tänään!

omakuvani

Asiakkaat


Olen avustanut jo satoja asiakkaita, joista suurin osa on rakastunut saamaansa hoitoa ja palvelua. Täältä voit lukea joitakin kommentteja, joita he ovat minulle lähettäneet.


Palvelut


Saa Henkilökohtaista Opastusta

Haluaisitko henkilökohtaista opastusta ja neuvoja? Opi kuinka käytämme suunniteltua ateriarytmiä, metabolista testausta ja yksilöllista tarpeiden kartoitusta auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi


Ennen kuin tapasin Tanjan veriarvoni olivat aivan kuralla. Tanja loi minulle ruokamallin ja auttoi minua muuttamaan elämäni. Kolme kuukautta myöhemmin painoin 6 kiloa vähemmän ja mikä parasta, veriarvoni olivat takaisin normaaleissaarvoissa!

Toni
11 Kiloa Kevyempi