Tahdotko Voida Paremmin Jo Tänään? Lataa Ilmainen 4 -Kohdan Pikaopas Vaikka Heti!

Ota Yhteyttä

Muuta suhtautumisen ruokaan ja elämään, ja sovi ensitapaaminen kanssani!

Voit soittaa minulle arkipäivisin kello 8 - 16 välisenä aikana. Yritän vastata puhelimeeni parhaani mukaan, mutta kuten varmasti ymmärrät, olen välillä asiakkaitteni kanssa jolloin en pysty siihen vastaamaan.

Minulla on toimisto / vastaanottotila Kirkkonummella, osoitteessa Gesterbyntie 22. Pyydän kuitenkin, että sovit tapaamisen ennen kuin saavut paikalle. Tämä siksi, että saatan olla muuten jossakin kotikäynnillä.

Toimiston Osoite:

Gesterbyntie 22   (aivan uimahallinen vieressä!)

02400 Kirkkonummi

Ajanvaraus

Voit siis varata ensitapaamisesi ajan joko soittamalla minulle numeroon 046 851 5546 , tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus (at) tanjaukkonen.com

Luen sähköpostini monta kertaa päivässä, ja yritän saada sinulle vastauksen jo saman päivän aikana.

Laitathan viestiisi ainakin seuraavat tiedot, jotta minun on helpompi saada kuva tarpeestasi:

  • ​Nimesi
  • Ongelmasi
  • Lyhyt kuvaus tarpeestasi
  • Sinulle sopivat ajat yleisesti

Odotan innolla yhteydenottoasi, ja tulevaa yhteistyötämme!

omakuvani

Asiakkaat


Olen avustanut jo satoja asiakkaita, joista suurin osa on rakastunut saamaansa hoitoa ja palvelua. Täältä voit lukea joitakin kommentteja, joita he ovat minulle lähettäneet.


Palvelut


Saa Henkilökohtaista Opastusta

Haluaisitko henkilökohtaista opastusta ja neuvoja? Opi kuinka käytämme suunniteltua ateriarytmiä, metabolista testausta ja yksilöllista tarpeiden kartoitusta auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi


Ennen kuin tapasin Tanjan veriarvoni olivat aivan kuralla. Tanja loi minulle ruokamallin ja auttoi minua muuttamaan elämäni. Kolme kuukautta myöhemmin painoin 6 kiloa vähemmän ja mikä parasta, veriarvoni olivat takaisin normaaleissaarvoissa!

Toni
11 Kiloa Kevyempi