Tahdotko Voida Paremmin Jo Tänään? Lataa Ilmainen 4 -Kohdan Pikaopas Vaikka Heti!

Saamiamme Asiakkaiden Kommentteja

Toni 34

Halusin pudottaa jonkin verran painoa ennen häitä, ja minulle suositeltiin Tanjaa. Hän testasi aineenvaihduntani, ja loi sen pohjalta minulle räätälöidyn syömissuunnitelman. Tapasimme kerran viikossa, ja sain pysyttyä suunnitelmassa paremmin kuin olen koskaan ennen onnistunut.

Pudotin lopulta 6 kiloa ennen häitäni, ja näytin paremmalta kuvissa kuin olen pitkään aikaan näyttänyt.

Sanna 42

Parasta Tanjassa on se, että hän oikeasti kuunteli minua. Hän ymmärsi kiireisen elämänrytmini, eikä yrittänyt tarjota minulle suunnitelmia jotka eivät olisi siihen sopineet.

Tanjan avulla sain painoni hallintaan ensimmäistä kertaa elämässäni, ja suosittelenkin häntä nykyään kaikille kavereilleni.

Tiina 31

Luulin olevani menetetty tapaus, ennen kuin tapasin Tanjan. Hän näytti että monet uskomukseni olivat vääriä, ja minä oikeasti pystyisin pudottamaan painoani ja saavuttamaan ihannevartaloni.

Se ei ole ollut helppoa, mutta nyt noin vuoden jälkeen voin ilokseni sanoa, että tulokset ovat olleet paljom parempia kuin olisin ikinä uskonut. Kaikki tämä on Tanjan ansiota!

omakuvani

Asiakkaat


Olen avustanut jo satoja asiakkaita, joista suurin osa on rakastunut saamaansa hoitoa ja palvelua. Täältä voit lukea joitakin kommentteja, joita he ovat minulle lähettäneet.


Palvelut


Saa Henkilökohtaista Opastusta

Haluaisitko henkilökohtaista opastusta ja neuvoja? Opi kuinka käytämme suunniteltua ateriarytmiä, metabolista testausta ja yksilöllista tarpeiden kartoitusta auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi


Ennen kuin tapasin Tanjan veriarvoni olivat aivan kuralla. Tanja loi minulle ruokamallin ja auttoi minua muuttamaan elämäni. Kolme kuukautta myöhemmin painoin 6 kiloa vähemmän ja mikä parasta, veriarvoni olivat takaisin normaaleissaarvoissa!

Toni
11 Kiloa Kevyempi